Den bästa smartklockan under 5000 med samtalsfunktion

Du kan nu få bästa Smartwatch under 5000 med samtalsfunktion. Är det inte en god nyhet, för de som letar efter en prisvärd smartklocka.

Smartwatch är en trend nu för tiden. Den fungerar som en dator, även känd som bärbar dator i form av en klocka. Den har ett lokalt pekskärmsgränssnitt. Utöver detta låter smartwatch dig också ringa röstsamtal. Flera smartklockor har lanserats de senaste åren. Vi har en lista över smartklockor som kostar under 5 000, som också låter användare ringa röstsamtal.

Låt oss gå igenom specifikationerna för Fire-Boltt Ring smartwatch, en av de bästa smartwatches.

Fire-Bolt Ring

Med ett mycket rimligt pris på 4 999 Rs kommer fire-boltt-ringen med en Sp02-sensor. Den erbjuder flera sportlägen. Det är en av de bästa smartklockorna med samtalsfunktion.

Den har en batteritid på 8 dagar på en laddning.

Realme klocka 2 Pro

Priset på Realme 2 Pro Smartwatch är 4 999 Rs. Den kommer med en 1,75-tums 286 PPI LCD-färgskärm. Den erbjuder en bra batteritid och bra spårningsnoggrannhet.

Den har nästan 90 sportlägen.

Noise colorFit Pro 3

Klockan med inbyggd Alexa är tillgänglig till ett pris av 4 299 Rs. Den har 1,5 TFT-pekskärm som visar bilder i livfulla färger.

Den har förmågan att spåra din puls, sömn, hjärtslag och många fler.

Gionee STYLFIT GSW8

Gionee STYLFIT GSW8 kostar 3 499 Rs. Den stöder flera träningsspårning och sportlägen som utomhuslöpning, utomhuspromenad, inomhuspromenad, inomhuslöpning, etc.

Den har ett 300 mAh batteri, som påstår sig erbjuda 18 dagars standby-tid.

Zebronics Zeb-FIT4220CH

Smartklockan har en 1,2-tums TFT-pekskärm och erbjuder även sju olika sportlägen. Den är tillgänglig för Rs 3 999 och har även möjlighet att spåra sömn, promenerad distans, förbrända kalorier etc.

Enheten kommer med inbyggd mikrofon och högtalare

Redmi Watch

Smartklockan om priset är 3 999 Rs. Den har en 1,4-tums 323 PPI färg LCD-skärm med 350 nits ljusstyrka.

Den har 230mAh batteri med 9 dagars batteritid. 10 timmar med kontinuerlig GPS-användning i sportläge.

Crossbeats Orbit Sports

Crossbeats Orbit Sports smartwatch är tillgänglig för 4 599 Rs. Den kommer med en Bluetooth-samtalsfunktion och har en 1,3-tums pekskärm. Den är vattentät och erbjuder upp till 10 dagars batteribackup på en enda laddning

Molife Sense 500

Molife Sense 500 kostar 4 599 Rs. Den har en 1,7-tums infinity-skärm. Molife Sense 500 smartwatch har en 1,7-tums Infinity-skärm. Den har en SpO2-sensor som hjälper till att spåra syremättnadsnivån i blodet.

Den har förmågan att övervaka sömn, stress, menstruationshälsa och hjärtfrekvens.

Pebble Cosmos

Pebble Cosmos är tillgänglig för Rs 3 999. Smartklockan kommer med en inbyggd termometer för att hålla koll på din kroppstemperatur. Den har en 1,7-tums HD-skärm och utbytbara remmar. Klockans batteri kan hålla i upp till 10 dagar på en enda laddning.

Din sökning efter en prisvärd smartklocka slutar här!!

Ovan listas de bästa smartklockorna under 5000 med samtalsfunktion. Nu kan du få din favoritsmartklocka till ett mycket överkomligt pris.

Leave a Comment